Kontakta oss!
Det går naturligtvis bra att ringa till oss.
Du når oss på Tel: 035-12 93 10
Eller skicka ett mail:
info@jfkoffshore.se

Adress
JFK Offshore Sweden
Skallebackavägen 13
302 41 Halmstad

Bankgiro: 137-5385
Org.nr: 556915-0138
Innehar F-skattebevis

Vad är offshore?

Vad är offshore?

Offshoreindustrin innebär att du arbetar inom olja, gas, eller vindkraft. Du arbetar antingen inshore eller offshore. Inshore innefattar Norges landanläggningar såsom gasanläggningar, varv eller liknande. Alternativ är offshore dvs. arbete ute till havs, vilket otfast innebär oljeplattformar, båtar eller vindkraftsparker i havet.

Arbete till havs dvs. offshore kräver godkända arbetscertifikat men även säkerhetsutbildning som innefattar brand, sjukvård och helikopterevakuering. Säkerhetsutbildningen ger dig enbart access för att få lov att resa ut offshore, den ger dig inte access för att få lov att arbeta i branschen dvs. ett arbetscertifikat.

Att arbeta i den Norska olja- och gasindustrin ses som den bästa inom sin bransch och detta beror mycket på att de lever efter en säker arbetsplats med strikta regler och lagar som gynnar alla som arbetar i industrin. Du har 12 timmars arbetspass under två veckor för att sedan vara hemma minst lika länge. Onshore arbetar du vanlig två veckor och har tre veckors ledighet. Inom offshore arbetar du två veckors med fyra veckors ledighet.

När du åker iväg på ett arbete så betalar och organiserar arbetsgivaren för dig “dörr till dörr”. Detta menas att du själv inte har extra utgifter med resor, mat, boende mm.

Att arbeta i den Norska olja- och gasindustrin ses som den bästa inom sin bransch och detta beror mycket på att de lever efter strikta regler och lagar som gynnar alla som arbetar i industrin. Dina arbetstider är oftast 07:00-19:00 för dagskift eller 19:00-07:00 för nattskift alltså 12 timmars arbetspass under två veckor för att sedan vara hemma minst lika länge.

Arbetetsupplägget inshore är oftast två veckors arbete och minimum två veckors ledighet. Offshore är arbetet oftast upplagt med två veckors arbete och tre eller fyra veckors ledighet.

När du åker iväg på ett arbete så betalar och organiserar arbetsgivaren för dig “dörr till dörr”. Detta menas att du själv inte har extra utgifter för resor, mat och boende mm.

JFK OFFSHORE

En del av JFK Holding AB 
Våra service- och underhållskurser ger dig möjlighet till arbete inshore/offshore i industrin. Att arbeta inom offshoreindustrin innebär arbete på olje-, gas- och vindkraftverk/plattformar

INFORMATION

Svenska
Bankgiro: 137-5385
Orgnr: 556915-0138
Innehar F-skattesedel
English:
Bank giro: 137-5385
VAT: SE556915013801
Holds F-tax certificate

KONTAKT
  • Skallebackavägen 13,   302 41 Halmstad
  • 035 – 12 93 10
  • Info@jfkoffshore.se
Certifierade av
Achilles JQS
Qualified by: Achilles JQS
Norsk Sertifisering AS
Norsk Sertifisering AS
Achilles Africa Membership
Achilles Africa Membership
ID06 Kompetensdatabas
ID06Kompetens